Blir som ett nytt rum

klädhög Jag och mamma rensade ut alla mina kläder från garderoben och så hängde vi upp kläder så  jag kan nå kläderna oh se vad jag har. Två garderober gick åt, den första var lite mer än i den andra lite mer vardagskläder och den andra ”finkläder”. Lite sommar linnen och så i korgar. Det blev gör snyggt jag kan hänga upp själv och ta ner själv, desutom ser jag vad jag har för kläder. Det låg kläder precis över allt, denna stora högen, som ska slängas/bort, fattar du hur mycket kläder som har trängt i min garderob?

Garderob 2

Garderob 2

Garderob 1

Garderob 1

Min  garderob, så nöjd

 

 

 

 

 

 

 

Min garderob 1 så nöjd

Bookmark the permalink.

4 Responses to Blir som ett nytt rum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *