En rolig dröm

Halooj!

Vet du vad jag drömde i natt, nej det vet du inte men det ska jag förklara för dig :-).

Det var så här att ”jag och Thomas Thoren var på en rymdstation tillsammans och vi skulle åka med ett rymdfarkost till Mars. Jag ville att Thomas skulle följa med till Mars och tillbaka till Jorden igen. Vi var  på rymdstationen och letade upp ett cafe som vi åt en chocladkaka på, sen sa vi att vi måste ha någon macka när vi är där uppe också, så vi gick och köpte en mörk dubbelmacka med tomatimage image image image image, smör och sallad i. Sen kom jag på att vi har ju glömt att ta på oss rymddräkterna , å nej tänkte jag och då ropade dom upp 1351, och då var det våran tur”. Och där tog min dröm slut. Jag kom ihåg, att när vi åkte dit så var jag jättespänd och pirrig.

Ja, det här var min dröm i natt… :-)) 

Vad drömde du i natt?

Bilderna kommer strax…

Bookmark the permalink.

One Response to En rolig dröm

  1. Ia says:

    Vilken underbar dröm, som inom en snar framtid kommer att bli verklighet! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *