Information om min cp-skada

Idag var Maria och en sköterska i våran klass klockan tio och informerade om min cp-skada, det var bra tyckte jag. Jag var själv inte med, jag fick följa med Helen som hade sv med 5A. Klassen har skrivit up lite frågor typ en månad innan de kom, vad de ville ta upp. Det blev många frågor men Maria hann nog inte ta upp så många, för att mina klasskompisar hade så mycket frågor. Jag tyckte att det var grymt att dem var där och berättade hur jag funkar. Att jag t.e.x gör lite andra grejer som dem andra inte gör, och så. Det var rätt länge sen jag, mamma och skolsköterskan satt i ringen första dagen i förskoleklass  och informerade. Men nu tyckte jag det var bra att någon som jobbar med det här kom och berättade.

Det var bara en fin bild tyckte jag! :-)

Det var bara en fin bild tyckte jag! :-)

Bookmark the permalink.

2 Responses to Information om min cp-skada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *