Midsommarhelgen

I lördags, på förmiddagen på midsommardagen gick jag till pappa. Jag hade Elof hos honom så jag ville hämta hem den till mamma. 

Jag har fått en dräkt som kallas för Mollii som jag ska prova nu i en månad. Det är en dräkt (byxor och tröja) som ska göra så att mina muskler blir mer avslappnade och mer medgörliga. Jag ska bara ha den en timma varje dag också ska jag helst vara aktiv när jag har den på mig (jag ska göra ett inlägg om det snart)

Iallafall så gick jag till pappa med Mollii, det är en perfekt sträcka med den dräkten. Det är rätt härligt att gå mellan mamma och pappa. Det tar ungefär 45 minuter för mig. 

Pappa och familjen hade firat midsommar med Thomas, Ida, deras lille son Eje och deras nykläckta dotter Doris. Så jag fick träffa de också, det var jättemysigt att se de igen. Jag var helt färdig när jag kom fram så jag fick en tallrik med rabarberpaj och grädde som de hade ätit på midsommarafton. 

Efter några timmar tog jag Elof till mamma. Elliot skulle komma till oss i lördags och sova första natten i lägenheten. Han var där när jag kom hem. Jag har aldrig haft Elof hos mamma innan så jag fick köra in den i cykelgaraget där och parkera den. 

Mamma hade grejat jättemycket när jag var borta så när jag kom hem var det så luftigt i både vardagsrummet och hallen. Vårt sovrum som var fullt med grejer när jag gick hade blivit så rent och mysigt när jag kom hem. Alla kartonger var nästan borta. Jag blev helt förvånad men det hade blivit så luftigt och fint. 

Vi grejade och chillade lite. Vi hade bestämt att vi skulle äta sushi med Elliot i lördags men på kvällen när vi åkte och skulle köpa sushi så var det stängt…så typiskt. Vi hade ingen tanke på att det kanske är stängt på midsommardagen. 

Men då gick vi in på Ica och köpa lite spontan ost- och chark istället. :-)

När vi var hemma igen dukade vi upp det på vår ost- och chark bricka och satt ute på balkongen och åt. Det var så mysig och så gott, det kanske till och med var bättre än sushi!
:-) 

Den natten sov jag med Elliot i hans mysiga rum. 

På söndagen monterade mamma klart balkongsoffan som hon började med i lördags, så nu har vi en balkongsoffa också på vår smala balkong. Den var dock väldigt låg men det blev bra ändå. Man kan fälla upp båda sittplatserna längst ut på soffan så man kan sitta med ryggen uppluddad, så lyxigt. Tänkt att sitta där och läsa till exempel. 

Mamma satte även upp ett insynsskydd på balkongräcket framför soffan, det blev väldigt bra och mysigt. Vi får till och med plats med ett litet drickbord jämte soffan, så det ska mamma fixa också. 

När det var tidig kväll gick vi ner en kort sväng till sjön. Men det var ganska kallt så vi kastade bara lite frisbee en kort stund och sen gick vi hem igen och åt middag. 

Vid halv åtta kom pappa och Lancelot och hämtade mig hos mamma för jag ska åka till och från jobbet från pappa i veckan. Lancelot och Elliot började hänga direkt, tyvärr så hann de inte leka så länge eftersom att pappa och Lancelot bara skulle hämta mig. Men innan vi åkte så visade jag och mamma runt pappa i lägenheten. Det var kul att visa honom hur jag bor när jag är hos mamma numera.  

Hoppas att ni hade en underbar midsommarhelg! 

Första ost- och chark i lägenheten <3
Elliots mysiga rum
Söndagspromenad till stranden
Balkongsoffan
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *