2018 – Gran Canaria

Vår resa till Gran Canaria – första resan med mamma och Marko på väldigt länge, och Elliots första utomlandresa. Det var så mysigt att resa med hela familjen. Även fast det var ett barnhotell, med massor utav barn, så var det ändå mysigt! Å jag kom ihåg maten, vi hade ju all in clusive, men maten var så god!! Jag kom ihåg när jag och mamma var i Lass Palmas och shoppade, det var en mysig mor och dotterdag! Jag och mamma tog också en eftermiddag spa på hotellet, det var mysigt. Kvällarna var mysiga, vi satt och myste och spelade spel på vår altan. Jag och mamma tränade också en del under veckan, på hotellets gym, det var kul.

Det var så mysigt att vara på semester med Elliot också! Han var så go och mysig!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *