Sjömarken

I söndags åkte vi till Sjömarkenstranden, till den lekplatsen. Mamma och jag gick och grabbarna åkte bil. Det var härligt att åka Elon. Det var första gången vi var där för i år. Jag och Elliot doppade fötterna, Elliot badade nästan, han tyckte det var jättekul, haha.
I måndags hade Elliot studiedag så först var Marko hemma och då åkte vi till banken och skaffade switch och bankappen åt mig, så nu känner jag mig stor! :) Sen åkte vi till en park så Elliot fick leka lite och vi fick spela pockemon. Sen var vi ute hela eftermiddagen med mamma och myste i det fina vädret.

Igår var det första dagen på mitt sommarlov som jag vaknade upp ensam, vilket var rätt skönt. Jag skulle åka till Jenny själv med Elon och äta lunch med henne. Så jag drog med Elon själv upp till pappa, det var jätteskönt att ta Elon själv till pappa, det har jag inte gjort innan, så det var en frihet känsla. Jag och Jenny åt lunch tillsammans och chillade lite. Sen följde jag med och hämtade Lancen på hans förskola för första gången, det var roligt. Efter det åkte vi till Sjömarkenstranden och åt glass och lekte lite. Vi kände på vattnet också, det var faktiskt skönt. Sen åkte vi till stan spontant och kikade lite innan vi åkte hem. Jag fick träffa pappa också innan jag åkte till mamma. Det var en väldigt mysig dag, vi gjorde jättemycket. Jag åkte hem ungefär vid femtiden till mamma. Det var stort att ta Elon till pappa.

Vägen till pappa

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *