Alla NP avklarade!

Äntligen långhelg! Så skönt det ska bli, och i detta vädret också, underbart! Igår och idag har jag haft nationellaprov i matte. Min mattelärare var med mig när jag gjorde de, det kändes som en helt vanlig mattelektion. Vi satt i NO salen och hon skrev uppgifterna på tavlan som vanligt, då har jag lättare för att lösa uppgifterna än om jag bara får titta på ett papper som jag berättade i inlägget ”Jag får specialundervisning”. Det gick jättebra, jag klarade matten också! Jag är så glad. Nu är äntligen alla NP över också, så skönt! De har tagit mycket energi och kraft från mig! I eftermiddag hade jag svenska redovisning för en mindre grupp. Jag har skrivit en uppsats om Tornedalsfinska, och nu skulle mig ta med det viktigaste ur den och göra en muntlig presentation. Så jag stod längst fram i klassrummet och pratade. Det gick jättebra, jag fick till och med beröm av min svenska lärare, hon sa att hon tyckte att jag hade tagit bilder som stärkte mitt budskap, det ska man göra för det är nämligen ett kunskapskrav. Sen sa hon till Kiki att min presentation var jättebra, att jag blivit mycket lugnare när jag står där framme och pratar och hon sa även att använder mycket bra och varierade ordval nu än vad jag gjorde innan, och att jag har utvecklas. Jag blev så glad när Kiki sa att Lina hade sagt det!

Nu ska jag ta ledigt och njuta. Jag ska med pappa och familjen till Ölmanäs idag (onsdag) till farfars stuga och stanna där till söndag, det ska bli så härligt ock mysigt! Komma ner till havet! Hoppas att ni får en underbar långhelg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *