Idag har jag och mormor varit i badhuset i morse och mamma lämnade mig där. Jag byte  om i ett litet skop med en bänk och en spegel men jag tog ett skåp precis utanför, bredvid mormor, för man kunden inte låsa de förrådet. Men jag tog det efter duschen och bastun med, med alla mina grejer, jag hade ryggan också på bänken. Vi bastade lite och sen satt vi utanför och åt lite innan jag tvätta håret. Mormor hade med sig frukost som vi åt innan vi badade. Vi var själva i bassängen idag med, men när vi kom till den varma djupa med glasvägar runt, så hoppade några i då och då, innan vi skulle upp och basta. När jag byte om i mitt skop eller vad man ska säga, så fick jag spasmer i mitt ben för första gången i mitt liv, det var läskigt. Mamma hämtar med halv fem, fem idag.

 

Bookmark the permalink.

One Response to

  1. Eva says:

    Ja, vilken mysig förmiddag vi har haft. Som alltid med dej Alice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *