Besök hos Carola

Igår var jag själv hos Carola på eftermiddagen, det var längesedan jag var där. Carola är då min assistent jag hade på dagis, ni som inte visste det. Så vi fikade och pratade i köket och sen när det blev mörkt satte vi oss i soffan i vardagsrummet och pratade ännu mer. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, så mycket har vi nog aldrig pratat. Vi pratade om skolan bland annat. Men mest pratade vi om när jag var liten och dragis tiden och vad vi hittade på, det var jättemysigt att prata om gamla dagisminnen. Mamma hämtade mig ungefär halv sju, så jag var där länge, jag kom dit tre. Det var supermysigt att vara där, Carola har sådan fin lägenhet också, ljus och fräsch!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *