Denna veckan med polan

HängmatanJag och Marko har semester nu, whoo! Igår var vi på stranden jag och Marko i en timme, sen mulnade de på så vi drog oss hemåt.

jag sjuk så mamma fick avboka Maria och Maria för jag och Marko  skulle ditt upp och göra mätning på mig. Men i alla fall var vi tvungna att hämta mamma på hennes jobb för vi hade bilen. Det var doms bröllopsdag i måndags, 16 juli, så vi åkte ut till Sundholmen för att grilla. Sen började några sätta upp två högtalare och började spela musik. Sen började välla in folk i träningskläder och sen när vi skulle gå så var det mycket folk och de körde sommarjumpa. Över till tisdagen. Göran kom och hjälpte Marko med fönster medans jag för första gången själv åkte ner till verksamheten på fritis (skolan) och hälsade på där med Elon. Klockan tio åkte jag och kom hem klockan ett. Då grejade de fortfarande och Göran hämtade grejer och Sisko sen. Igår kom också Sisko och Göran fast på kvällen, de var inte här så länge för vi skulle äta. Sen kom Hille fast jag visste inte det. Vi åt jordgubbar och grädde. Idag har vi inte gjort så mycket, det är dåligt väder. Jag sov till halv tio idag.

Bookmark the permalink.

One Response to Denna veckan med polan

  1. Annelie says:

    Åh din gottegris!! Njuuut allt vad du kan gumman. Du är värd varenda ledig minut. Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *