En chill lördag

Idag har vi bara chillat hemma,  ja förutom att jag och Jenny har varit och handlat för våran tapas ikväll. Vi tänkte gå på resturang ikväll föreslog jag, men La Copita och Babbel var fullbockade idag, det var lite synd men vi ska ha det mysigt med tapas och efterätt hemma istället.

Jag och mamma målade mina naglar igår! :) Jag fick min chocklad tomte i paket nummer 20 idag :-)

Jag och mamma målade mina naglar igår! :) Jag fick min chocklad tomte i paket nummer 20 idag :-)

Idag har jag och Jenny bakat pepparkakor med Bamse, Katten Janson och hjärtan som figurer, det var mysigt  :)

 

Pepparkaksbak, har du bakat dina pepparkakor än?

Pepparkaksbak, har du bakat dina pepparkakor än?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *