En dag i slottsskogen

Jag har inte bloggat på ett tag som ni kanske har märk, men det har berott på att jag har nästan bara chillat och njutit ett par dagar av mitt sommarlov, det kanske inte är så kul om jag skriver varje dag så här ”idag har jag chillat” ”Idag har jag chillat”, något tjatigt kanske :). Men iallafall igår åkte vi till Göteborg för pappa och Jenny känner några kompisar där, och den pappa är pappaledig med sitt barn. Så jag, Lance och Jenny åkte till Slottsskogen i Götet och hade en mysig picknick med de.

Sen gick vi till en jättestor lekplats där. Den var så stor och fylld med ungar så det kändes som att komman in på Liseberg ungefär. Sen gick vi en promenad…nej förlåt..en LÅNG promenad. Den parken är jättestor men jättefin är den, med stora ytor, massor utav fina träd och lite bäckar med vatten här och där. Vi gick i nästan två timmar och ändå gick vi inte igenom hela parken. Vi hälsade på djuren medans vi gick som låg där i parken. Tänk att jag gick i två timmar, jag är jättestolt. Men jag fick ta konsekvenserna med ont i fötterna och benen sen, men det var det värt för att se vår härliga natur. Skojar du vad skönt det var att sätta sig ner i bilen sen.

Innan vi åkte hem käkade vi lunch på ett ställe i Göteborgs stad. Vi kom hem på eftermiddag/kvällen igår, så från tio när vi åkte till typ fem igår var vi borta. :)

Maaat! :)

Maaat! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *