En kväll i Götet

resturangeresturangI fredags  var vi i Götet med Tonny och Hannah och doms lilla pojk. Puta madre, du ser det är jättestort och rött tyg i taket, och man fick menyn på bordet som ett stafli. Jag och Jenny tog en gurka med pålägg men den var inte go, till förät. Till huvudrätt delade vi alla tre på köttbitar med tilbehör, det var gott. Vi pratade mycket. Till efterätt, det fanns fönster över resturangen så jag och pappa gick och kolla lite längre bort, det fanns fönster jämte oss också men vi ville gå i den stora resturangen. De tårterna var stora. Jag och pappa delade på en tårta. Sen åkte vi hem både jag och pappa var trötta i baksättet, när vi kom hem satt de i soffan lite men jag gick och la mig direk. Vi hade bara bordet till kvar i nio, men vi kom hem elva och det tar bara 30 40min in.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *