En vecka av Självkärlek

Förra veckan var verkligen en energiboost för mig, en egoboost! Jag gjorde inte så mycket men jag gjorde saker för mig själv. Det var verkligen min vecka, en vecka av återhämtning och självkärlek. Både måndag, tisdag och onsdag startade jag min dag på gymmet, jag brukar aldrig träna tre dagar irad och speciellt inte tre mornar i rad, jag gick upp 05:25 både måndag, tisdag och onsdag och stod på bandet klockan 06. Jag kände att jag hade energi, en underbar känsla. Jag brukar aldrig träna tre dagar i rad som sagt, max två dagar i rad, men jag kände att jag ville få träningen gjord i början på veckan då jag hade saker planerade senare i veckan och då ville jag ha fokus på de.

I måndags blev det en chilldag hemma efter gymmet, det var skönt. I tisdags blev det två träningspass på samma dag då jag badade i rehabbadet på eftermiddagen också som ni kanske läste i mitt förra veckan. Det var härligt, träning på morgonen och sen vara i vattnet och blanda både träning och avslappning på eftermiddagen. Efter den dagen kände jag mig så fräsch och duktig på något sätt, jag kände att jag hade tagit hand om kroppen.

Man kan tänka sig att jag var jättetrött i tisdags efter badet när jag kom hem och speciellt efter att ha varit på gymmet på morgonen. Men jag hade fortfarande så mycket energi och jag hade jättesvårt att somna på kvällen, hahaha, jag blev så förvånad! Men det var en härlig känsla. Man får ju faktiskt energi av fysisk aktivitet också.

I onsdags startade jag även den morgonen på gymmet även om jag somnade sent på tisdagen, men jag hade förvånansvärt mycket energi ändå.
Sen blev det en härlig chilldag med en lång skön vila på dagen. Sen blev det 80 minuters massage på eftermiddagen, det var en underbar stund, där både kroppen, hjärnan och själen fick så mycket återhämtning. När jag kom hem var jag så himla avslappnad så jag trodde att cp-skadan hade försvunnit, hahaha, det var en fantastisk känsla.

I torsdags hade jag faktiskt tagit bort min hemtjänst på morgonen för jag kände att jag bara ville vila och ha sovmorgon efter massagen i onsdags eftermiddag. Det var en mysig morgon med frukost, Nyhetsmorgon och en go dusch på det.
Jag skäms nästan av att säga detta men på eftermiddagen blev det massage igen, hahaha, denna gången 90 minuter till och med! :D Fast det är två olika massagebehandlingar hos olika massörer så jag tycker ändå att det är okej och jag mår så himla bra av båda behandlingar och det tycker jag är så mycket värt.

Efter massagen brukar jag vara helt slut, men en härlig trötthet, den tröttheten är så skön och jag brukar bara åka hem och ta det lugnt då. Men Elliot hade skolavslutning i torsdags och mamma och Elliot skulle då äta sushi på restaurangen i Sandared efter avslutningen så då ville jag hänga på. Jag åkte då direkt från massagen till Sandared och åt sushi med mamma och Elliot, det var både gott och mysigt. Sen gick vi hem till mamma och fikade innan hon körde hem mig på kvällen. :-)

I fredags skulle jag och mamma på student då mammas kompis Jessica, hennes dotter Iris tog studenten så då var vi bjudna dit klockan fyra, till deras hem.

Jag gick upp ungefär vid halv tio tiden. Jag kände att jag var helt slut, kroppen var så trött och den hade bara velat vila kände jag. Men jag såg fram emot studentmottagningen.

Så vid halv tre, tre tiden kom mamma och vi åkte till Hillared där de bor. Det var så mycket folk då Iris och hennes kusin hade sin student tillsammans. De hade så mycket mat, så mycket god plockmat, mycket ost, kex, goda pajer, dadlar, frukter och kladdkaka till efterrätt, mycket mumsigt, och jag tog ett glas bubbel till maten. Det var en jättemysig och rolig kväll, vi kände ju knappt några där förutom Jessica med familj men det var väldigt roligt ändå och vi satt och pratade mycket med Jessica ändå. Det var fullt ös men vilken härlig kväll det var.

Vi tänkte väll att vi stannar där en stund men vi var kvar sist haha, vi åkte nog inte hem förrän vid åtta, det blev inte så sent då Iris och hennes kusin drog ut sen på nya festligheter. Men det sista satt vi och pratade med Jessica, hennes man Mauritz och Iris lillebror Viggo en stund, så vi fick ändå mycket tid med de trots att det var student. Det var härligt, det är alltid så himla härligt att hänga med den familjen.
Ja, vilken dag, det gjorde inte så mycket att jag var trött.

I lördags och söndags hade jag inga planer, vilket var tur. Jag sov till 11:30 i lördags, hahaha, det har aldrig hänt! Jag blev så förvånad när jag tittade på klockan. Jag var så trött, inte så konstigt kanske efter denna veckan, men det var så skönt att sova så länge. Det blev en lugn, mysig och skön helg.

Men jag kände mig inte så trött mentalt, jag kände mig mest trött i kroppen. Jag känner att jag har fått så mycket härlig energi från förra veckan, från allt jag gjort, även om jag inte har gjort så mycket så har jag gett mig själv så mycket självkärlek! All träning, badet i tisdags, 80 minuters massage i onsdags och 90 minuters massage i torsdags! :D Så mycket återhämtning, ändå var kroppen helt slut i slutet av veckan men kanske inte så konstigt ändå. Själen, hjärtat och hjärnan har iallafall fått mycket återhämtning!
Jag hade gärna haft sånna här veckor oftare! <3

Förra veckan levde jag verkligen livet extra mycket, för andra kanske detta inte är att leva livet, men för mig är detta att leva livet bland annat! Jag lever livet varje dag men förra veckan var något extra, förra veckan var verkligen min vecka, lyxvecka!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *