En weekend med paret löf, fredag-söndag

Gekos först. Mmm... vilken go mat jag tog. Bacon paj, smackade som ugnspannkaka.

Gekos först. Mmm… vilken go mat jag tog. Bacon paj, smackade som ugnspannkaka.

Tjenare jag är i Perstorp..

Tjenare jag är i Perstorp..

Coolingen! (i Perstorp)

Coolingen! (i Perstorp)

(Perstorp)

(Perstorp)

Innan vi åkte till hotellet åkte vi ner till havet.

Innan vi åkte till hotellet åkte vi ner till havet.

Ma

Marko och mamma på ute trädgårdsyn på hotellet .

Rummet, det var en stor tv vid vänster, mot mig.

Rummet, det var en stor tv vid vänster, mot mig.

Här var min säng

Här var min säng

Jag och Marko framför en jordkällare vid Margaretes torp

Jag och Marko framför en jordkällare vid Margaretes torp

Det här var när man såg rummen åt vårat hål så det var runt hela vägen.

Det här var när man såg rummen åt vårat hål så det var runt hela vägen.

Före vi åkte hem följde Mari och Martin med oss till havet. Vi stack upp på en båt som de hade kört upp på land. Vi käkade glass också där vid hamnen.

Före vi åkte hem följde Mari och Martin med oss till havet. Vi stack upp på en båt som de hade kört upp på land. Vi käkade glass också där vid hamnen.

I torsdag åkte jag, mamma och Marko till Martin och Mari i Perstorp för att sova över där. Men först stack jag och mamma in på Gekos. Nästa stop var till husvagnen och fika med Peppe och Mikan. Sen skulle vi nästa dag åkte till Margaretetorp. Men först på fredag kvällen kom Martins mamma och grillade med hos, vi satt ute på de altanen. Martins mamma Ullabrit sov inte över. Jag fick sova med vintertäcke ute i vardagsrumet på två madraser, jätteskönt, sov hela natten. Sen på fredagen så gick vi en långpromenad med Elon till Ullabrit, men först åt vi super god frukost. Vi åkte till Margeretetorp sen efter vi hade käkat och tittat på havet. När vi kom till hotellet så var det jättefint med uteplats och jättestort. Vi chekade in. Vi gick och lämna våra väskan på rummen. Efter det tog vi en fika och gick ut och tog lite kort. Vi hade tre rättes middag på hotellet,  så vi gick upp för att göra iordning oss. Vi satt ute vid ett runt bord vid ”uterummet”. Vilken mat, så god. Jag tog fisk till föret det fanns bara två rätter att välja på. Till huvudrätt tog jag gödkalv med potatis kaka och till efterätt tog jag kanelglass med bär och rabarber, mums. Efter maten gick vi ut där man kom in, och satte oss vid ett bord, vid en stor ren som var sjuten, den stack ut i väggen. Det satt inget folk där. Det fanns massor av bord och fotöljer där framför kateden. Vi satt där med poängunot till elva sen slocknade vi. Jag sov hela natten. På hotellfrukosten innan vi åkte hem åt vi så vi sprack. Sen åkte vi hem. Det blev lite suddigt med bilderna då och då. Det var jättemycket att välja på hotellfrukosten. Martin och Mari hade också jättegod mat. Margeretetorp ligger vid Hallansåsen

Bookmark the permalink.

2 Responses to En weekend med paret löf, fredag-söndag

 1. Annika Adelborg says:

  Hej Alice!
  Tack för att du delar med dig av alla dina roliga och mysiga upplevelser, du skriver så himla bra och med humor!!!
  Nu är det inte långt kvar till SOMMARLOV! Sköt om dig så hörs vi snart:))

 2. Mari says:

  Så mysigt vi hade det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *