Ett vattenfall ur min näsa

Min första riktiga sommarlovs dag började med att jag låg däckad i en förkylning, japp. Jag började lördagen med att ha ont i halsen, sen kom febern och igår kom snoret, en klassisk förkylning med andra ord. I söndags hade jag så ont i kroppen, det brukar jag få när jag blir förkyld, det var nog kroppens sätt att säga att det håller på att bryta ut, för när förkylningen bröt ut så försvann värken. Det bara värkte i armar och ben så det var skönt när den försvann. Igår började min riktiga sommarlovsdag som sagt, jag ska vara själv hemma i tre veckor till tror jag att det blir. Jag vaknade tio men gick inte upp förrän halv elva, det var skönt. Jag var seg hela dagen, men jag tog det lugnt.

Sen igår kväll började min näsa att rinna och rinna och rinna, det var väldigt irriterade, mina ögon började också rinna så jag hade svårt att göra något eftersom att det bara rann överallt på mig kändes det som. Jag var även så trött trots att jag sov till tio igår. Jag gick faktiskt och la mig vid nio redan och somnade på 30 minuter, det trodde jag aldrig skulle ske, men det var välbehövligt. Idag vaknade jag tio i nio, men jag gick inte upp förrän kvart i tio…det kan man kalla sommarlov, när man inte måste gå upp när man vaknar! :) Den sömnen behövde min kropp!
Idag mår jag bättre, lite piggare och jag har inte ett vattenfall ur min näsa! :) Så det går åt rätt håll, vilket är skönt!

Nu kanske ni tänker ”å vad tråkigt att bli sjuk nu i början av sommarlovet och allt”. Men nej, jag tycker nästan att det är positivt eftersom att jag har ändå ingeting att göra i veckan, och då kan man vara lite krasslig för då blir man inte så fort rastlös. Plus att jag är hellre sjuk nu när alla jobbar för jag vill inte vara sjuk senare i sommar när vi hittar på massor utav roliga saker.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *