Falkenberg och Anika

I lördags åkte vi till Jon och Ia i deras nya hus i Falkenberg, det var stort och lite så där mysigt. Det hade en köks soffa, och sen satt vi där i sofforna efter maten. Men först visasade hon oss vad vi skulle sova, de sov där uppe och jag fick ett eget rum med en säng där nere. Då fick jag sova själv.

för det gick såna rör ner till mig från toa så det hördes när man spolade men jag trodde det var kiss. Dem har en katt som heter Tiger han är mjuk när han la sig bredvid mig i soffan. Ia sa att där jag sov var hans favo rum, och jag önskade att han kom in, men det gjorde han också men han var blyg så han gick igen. På morgonen kom Ia ner till mig först och vi letade efter Tiger då, han hittades. Sen kom Jon ner och sist Jenny o pappa. Jag fick låna Ias dator i soffan och titta på barna heden hös. Alltså doms stekpanna var störst i värden. Men innan vi åkte till Ia hälsade vi på farmor. Jättemysi

 sof

Farmor, morgonen, Kvällen stekpannan, soffan med tiger

g helg. PS. vaknade kvar i nio

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *