Firande hos pappa

Igår efter påskmiddagen hos mormor så åkte jag hem till pappa. Elliot och mamma lämnade mig så Elliot och Lancen fick leka lite. De hade jättekul tillsammans. Medans de lekte satt jag, mamma, pappa och Jenny vid bordet och tjatade. Jag fick ett paket av Jenny och pappa för att jag har kommit in på Riksgymnasiet. Det var ett par mjukisbyxor med hajar på, jättegoa. Sen åkte mamma och Elliot hem. Senare på kvällen åt vi räkor. Jag var fortfarande mätt efter mormor goda mat och tårta, men det är aldrig fel med räkor. Senare på kvällen bjöd pappa och Jenny mig på fudge kaka med grädde på. Ett tänt ljus och en svensk flagga. De firade mig mycket igår, snällt! :) <3 Den fudgekaka var riktig god!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *