Flashbacks – min barndom – tillbakablick

Jag har haft en otroligt bra barndom, med  familj och vänner. Pappa och mamma skildes när jag var två år. Mamma flyttade till Kyrkvärdsgränd och pappa flyttade också till Sandared, för jag bodde varannan vecka. Jag har mest bilder från mammas sida. Jag har verkligen haft en rolig barndom, min familj och alla vänner har varit så roliga och vi har skrattat åt massor och vi har haft så roligt tillsammans. Jag kommer mest ihåg från mammas sida, men det var säker roligt när jag var med min och pappas släkt också. Jag och mamma bodde själva på Kyrkvärdsgränd i sex år, det var jätteroligt, med min roliga familj, vi ungås väldigt mycket kom jag ihåg. Jag har haft en underbar och så rolig barndom!!! Efter sex härliga år på Kyrkvärdsgränd så kom Marko in i våra liv, och när jag jag blev åtta så flyttade vi till vårt hus som vi bor i nu! :-)

DSC01025

Vi i husvagnen! :)

Vi i husvagnen! :)

IMG_1650

Kyrkvärdsgränd

IMG_0910IMG_1221DSC01074IMG_0919IMG_2290

Bookmark the permalink.

2 Responses to Flashbacks – min barndom – tillbakablick

  1. SpeLinnea says:

    Jättefina bilder, och vad kul att du haft det så bra när du växte upp!

  2. Eva says:

    Jättefint skrivit och va roligt att se bilderna från när du var liten!Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *