Göteborg, Mys, Ikea

I fredags åkte jag med pappa till Göteborg för att spendera helgen tillsammans med de. Jag var jättetrött även förra veckan så jag visste inte om jag skulle orka åka till Göteborg. Men jag och mamma skulle till IKEA på söndagen, så då tänkte jag passa på att köra en Göteborgshelg. Men jag visste inte om jag skulle orka Göteborg och IKEA. Men det var längesedan som jag var hos pappa och familjen, och jag vill umgås med de såklart plus att jag kommer inte kunna åka till Göteborg på några helger framöver så då skulle det dröja jättelänge innan jag fick träffa de. 

Men jag bestämde mig för att det får bli en lugn helg för min del och att jag inte ska ta ut mig genom att gå flera kilometer i Göteborg som vi brukar. Det är såklart jätteroligt men jag blir också jättetrött av det. Så fredagen bestod av fredagsmys och lite gott att dricka. Ta bort hjärntröttheten ha ha ha! :D Nej skämtåsido bara för att det är gott! :) 

Jag hade dock världens jobbigaste natt fredag till lördag, jag sov inte på hela natten. Jag sov bara 2 timmar och det var tidigt på morgonen. Jag har aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv och nu är ju jag mycket mer beroende av min sömn och av återhämtning så det var inte så bra. Jag brukar sova hyfsat bra i Vasa, det är inte det, men jag kunde verkligen inte slappna av vilket var jättejobbigt. 

Så efter frukost i lördags fixade pappa det gött för mig i soffan med täcke och kudde. Pappa är verkligen bäst på att fixa för mig alltid varit, det är så tacksamt och härligt! :D <3 Jag kunde inte sova men jag låg där hela dagen och orkade inte göra ett skit, men det var skönt. På eftermiddagen gick familjen ut och då fick jag lite egentid och då tittade jag på vuxenfilmen Tarzan, den var väldigt spännande. Jag kände mig väldigt tråkig när jag bara låg i soffan hela dagen men familjen förstod mig jättebra så det var väldigt skönt och vi umgicks ju ändå.

På kvällen var vi hemma, vi skulle äta på restaurang men det blev inte så, vilket var lite skönt tyckte jag, då jag fortfarande var sliten. Men vi köpte hamburgare från 7:ans som det heter, det är ett gatukök, lite skillnad från restaurang om man säger så men vi gick hem och åt tillsammans med lite ljus och så. Väldigt mysigt ändå. Det blev chill framför tv:n hela kvällen lång!

Killarna har ett litet rum i Vasa där jag brukar sova med de när jag är där. Men Jenny och pappa var så snälla så killarna fick sova med de natten till söndag så jag skulle få hela deras rum för mig själv så att jag skulle kunna slappna av ordentligt. Så himla gulligt tänkt av pappa och Jenny. Jag tror inte att det var killarna som störde mig eftersom att jag brukar kunna sova där som sagt men nu fick jag sova själv och jag sov så skönt och det var så underbart. 

Dessutom så blir det helt kolsvart där inne eftersom att det inte finns några fönster. Så det var så härligt att vakna utvilad i söndags. I söndags skulle mamma och jag även till Ikea som sagt. 

Men innan Ikea så skulle vi ta en lunch i Göteborg tillsammans ute på stan. Mamma kom till restaurangen vid ett tiden också åt vi lunch tillsammans. Ni vet att jag älskar att ha mamma och pappa samtidigt i samma rum, det är så roligt och mysigt så jag älskar när vi hittar på grejer tillsammans. 

Sen blev det IKEA för min och mammas del och jag sa hejdå till familjen. Mamma hade med sig rulle till mig så det var skönt att ha med den nu när jag är trött, spara på energi lite. 

Vi åkte till det nya IKEA det var jättefräscht och stort. Jag skulle titta på en grej och jag hittade det jag sökte men det får ni se i nästa inlägg! :-) Jag skulle även köpa lite mysiga höstgrejer men jag hittade inte så mycket så jag får kolla på Dollar Store i veckan men jag hittade två jättefina ljus som jag har viljat ha så det var roligt men jag handlade bara de och den andra saken då. Det var en mysig tur på IKEA med mamma! 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *