Calle på besök

Du vet hundarna som Jennys pappa och hans fru Mari har, som vi brukar hälsa på ibland, och som jag brukar lägga ut bilder på bloggen. Det finns bara en kille i hungänget där, han hetter Calle. Han älskar hos, och speciellt pappa, han hoppar upp i knät när vi är där och blir jättelycklig när vi kommer. Eftersom att han är ensam kille och att vi gillar honom så mycket så frågade husse och matte om vi ville lånna honom denna helgen, och det sa vi naturligtvis ja till. Så när jag kom hit igår så var han här, det var mysigt, och på kvällen så la han sig brevid mitt knä i soffan också klappade jag han. Det var supermysigt. När jag skulle gå och lägga mig så bestämde vi att han skulle få sova hos mig inatt, så vi bar in hans korg in till mitt rum, och visade var han skulle sova. Han gick ut och så, men sen när resten av familjen gick och la sig så la han sig i sin korg i mitt rum. Det var supermysigt. Sen på morgonen så när jag stängde av min veckarklocka, så låg han ner och titttade på mig. Så söt… Vi gick upp tillsammans, pappa sa godmorgon till oss båda två när vi kom ut samtidigt. Det kändes som vi var syskon nästan, det var så mysigt. Han var uppe när jag åkte till skolan, mysigt! Just nu har jag, Jenny, Lancelot och Calle varit ute på en härlig promenad. Jag höll Calle.

imageimage

image image image

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *