Kompisar på Riksgymnasiet

En sak som jag längtar efter är gemenskap med vänner, och det tror jag att jag kommer få på Riksgymnasiet. Alla har sina fuktionshinder där och då är man mer förstående, man behöver inte förklara sig, eller att någon tittar konstigt, för det är notrmalt på den skolan. Då tror jag att jag kommer få kompisar lättare och kunna ha något gemensamt och prata om. När jag skulle gå fram och prata med eleverna i fredags och pratade med de, så var jag lite blyg och tillbakaragen som jag är ibland i skolan. Men när jag kom fram där så var alla så trevliga och pratade med mig och svarade på mina frågor. En kille sa att han tyckte att jag verkligen skulle börja där. Det kommer nog att bli lättare att gå fram och prata med de än vad jag har med andra personer nu i skolan eftersom att de också har ett handikapp och att de vet att jag har ett handikapp utan att jag behöver säga något eftersom att jag går på skolan. Plus att det är en sån liten och familjär skola, alla känner och pratar med alla.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *