Krångel med Riksfärdtjänst

I måndags efter läkarbesöket (mer om det under detta inlägget) så skulle jag åka riksfärdtjänst till Storås. Så mamma skjutsade mig hem också fick jag vänta ett tag för den skulle inte gå förrän halv elva så jag fick sitta i soffan och chilla ett tag. Sen blev klockan halv och hon blev tjugo i, men jag tänkte bara att den var försenad. Men sen blev klockan tio i och då ringde jag mamma och så ringade hon till riksfärdtjänst. Jag fick ju ringa till Storås och till skolan och säga att jag blir försenad. Jag skulle ju komma precis lagom vid lunch och sen ha estetisk kommunikation som jag hade sett fram emot. Sen ringde mamma och sa att de hade glömt att ringa och säga att körningen var förflyttad 45 minuter framåt, alltså då blir man lite frustrerad. Ni kommer ihåg att jag sa att de ringde mamma tidigare i veckan och bekräftade resan i fredags och sa att de kommer en halv timma tidigare än det var sagt. De skulle de göra några dagar innan måndagens resa också, men det hade de inte gjort. Men jag och mamma tänkte ju inte på det, vi trodde att de bekräftade även måndagens resa när de ringde och bekräftade fredagens resa, men så var det inte. Men då vet vi det till nästa gång att de ringer och bekräftar resan även när jag ska till skolan.

Mamma fick komma hem och ge mig lunch, det var snällt och hon satt även med mig och höll mig sällskap trots att hon hade jättemycket på jobbet, det var snällt. Jag var så hungrig! Sen väntade mamma på mig tills taxin kom. Sen körde taxin mig till Storås och jag packade in mina grejer i mitt rum och sen tog jag Elon till skolan. Det vara 40 minuter kvar på estetisk kommunikation så jag hann med lite iallafall, det var bra. Sen var det HAB på mitt schema och då träffade jag min psykolog för första gången. Sen var dagen slut för min del. Det blev en rätt stressig och inte så lång dag för mig i måndags eftersom att taxin strulade.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *