Läxor och bonus kväll

läxorf I torsdag var mamma på konsdragning och jag och Marko skulle göra pitzza mamma blev avensjuk för de men  hon skulle gå ut och käka på resturang. Direk när jag kom hem satte bjag mig och gode läxorna. Marko kom med en torsdags drink till mig. Pitzzan var jätte go, mycket på och i mitten var de en överaskning med bianesås (beasås), de vad mysigt. Sen satte vi oss framför tv:en med Ipeden (paddan) och datorn med tv:en på. Vi skulle tända en brassa men vi glömde de så de blev lite levende ljus istellet, både när jag gorde läxan´, som du ser på bilden, och där nere. Romantik har vi varje dag!:)

Bookmark the permalink.

One Response to Läxor och bonus kväll

  1. Mari says:

    Låter himla lyxigt med torsdagsdrink hördudu!

    Nu har jag gjort om färgerna lite. Hoppas du gillar det! Säg till annars :)

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *