Leka lite i snön

Precis nu så kom jag och mamma ut efter en promenad med vagnen i den härliga snön. Jag körde vagnen och när vi kom hem så körde mamma lite med vagnen upp och ner för gatan för Lille man vaknade. Då började jag göra en stor snöboll och tillslut gick den och rulla, sen kom mamma in och rullade ännu mer tills den blev jättestor och då rullade vi en annan och satte på den andra, också fixa vi till den lite och la till ögon och morot som näsa + armar. När mamma hade gått in så körde jag ”snöparko” och rullade runt i snön så att det var stora fläckar på gräsmattan, det var kul. Det var mysigt när mamma kom in där och ”lekte” med mig :)

Snögubben står där ute nu och väntar på Marko :)

rulla snögubben

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *