Lyxmåndag

Igår var jag så himla trött när klockan ringde, jag kunde bokstavligt talat bara slutna ögonen och somna om igen. Dessutom ringde min klocka 20 minuter tidigare för att jag skulle upp och duscha, men det var bara att ta sig upp. Det var så härligt med en morgondusch innan skolan idag, man känner sig extra fräsch…så det blir nog nån till morgondusch i veckan! :) Min måndag har varit bra, hoppas att eran också varit det. Igår efter Estetisk kommunikation så skulle jag ha HAB, jag skulle då träffa min fysioterapeut Olle, men han kom och sa till mig att han kommer till elevhemmet kockan halv tre, så jag fick åka hem redan vid tjugo i två igår, så det var gött!

Olle kom till mig och en från elevhemmet var också med, vi tittade på stretchövningar, hon från elevhemmet var med för att jag skulle kanske behöva lire stöd och hjälp med stretchningen. Vi tittade även på mina knäortoser som ja…vad ska man säga, som jag inte använt. Men nu putsade vi av dammet så nu ska jag börja använda de. Jag använde de t.ex igår på kvällen när jag tittade på såsäng starten för Biggest Loser VIP, jag tänkte följa den säsongen i år!

Vid fem åkte jag och Julia till centrum och mötte upp hennes assistent för vi skulle lyxa lite på en måndag och gå på resturang Bordet som ligger vid Angereds torg. Jag blev jätteglad när Julia frågade om jag ville hänga på. Jag som aldrig har ätit där, bara varit där. Jag tog stekt potatis, kycklingfile och currysås, det var så gott. Kycklingen och potatisen – hela tallriken var typ dränkt i såsen :), men det gjorde inget för den såsen var magisk!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *