Maskeradfest

Nu har jag lov, så himla skönt, behöver inte tänka på några prov eller inlämingar, bara göra roliga saker och få ha sovmorgon varje dag. I fredags kom Jenny och kidsen och hämtade mig efter skolan, vi åkte in till Knalleland och gjorde några ärenden innan vi åt på Young Thai, jättegoda kycklingspätt i jordnötssås. Sen lämnade vi Lancen hos pappa för de skulle gå på hockey. Jag, Jenny och Hamilton åkte hem och myste framför Idol, sen blev det lite tjejkväll när Hamilton hade gått och lagt sig, det var så mysigt.

Igår var vi på maskerad i Göteborg hos några kompisar. Jag var en indian flicka. De brukar ha ett sånt varje år men i år var första gången jag var med. De bjuder alla som de känner, så det var mycket folk. Jag minglade runt där och pratade med alla fast jag inte kände någon :). Vi åt jättegod chilligryta med tacochips, och en engelsk äppelpaj till efterrätt. De vi var oss, mannen där är engelsk man, fast han kan ganska mycket svenska. Men en tjej där hon pratade bara engelska, så hon pratade jag mycket med. Det var superoligt att prata engelska, väldigt nyttigt när man bara får prata engelska. Det var jättetrevligt igår.

Idag har jag, Jenny, Lancen och Hamilton varit hos Jennys mamma och ätit med henne och hängt lite. Idag har dagen varit extra lång eftersom att vi fick en extra timma med tanke på vintertiden, skönt.

Efter lovet har jag praovecka, så det blir två veckor ledigt från plugget.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *