Min CP är en styrka

Istället för att se svagheten med att ha CP så ser jag styrkorna istället. Varför ska jag va ledsen över min CP när jag istället kan göra det bästa av situationen och acceptera läget? Livet blir så mycket roligare då. Jag ska inte bli hindrad av min CP i mitt liv. Jag vill leva ett normalt liv med en CP skada. Jag vill utmana mig själv och säga ja till fler grejer en nej. Jag ska inte säga nej förrän jag thar provat. Man måste testa för att lyckas! Jag vill inte bli begränsad för att jag har CP! Min CP är en styrka för mig, jag får lära mig så mycket av den i livet och jag utmanar mig själv mer eller mindre varje dag för att klara av saker med min CP.

Se styrkorna inte de svaga!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *