Min helg /kategorin, Familjen

Världens bästa grannar! :)

Världens bästa grannar! :)

Snacks

Snacks

Cyrano :-)

Cyrano :-)

I torsdags så var jag, pappa, Jenny och hennes släktingar på Cyranó, det var jättemysigt. I fredags så jobbade jag matte istället för att ha idrott då. På eftermiddagen så åkte jag, mamma och pappa till habiliteringen till Maria och min nya läkare. Vi pratade mest. De sa att vi skulle trappa ner medicinen och imorgon då så skulle vi få en annan medicin. När jag och pappa kom hem så chillade jag.

Jag, Jenny och våran granne Sofia hade tjejmys hemma hos dom, bara vi och en bäbis. Vi fick middag och efterätt, jättegott var det. Till snacks fick vi b.l.a jordgubbar doppade i chocklad, mums!:) Vi satt och snackade till halv ett igår :). Idag har jag inte rört mig 1 meter utanför huset, bara chillat och badat bubbelbad. Idag har mitt ben blivit mycket bättre, jag kan gå själv, whoho! :-) Vad hittar du på?

Bookmark the permalink.

One Response to Min helg /kategorin, Familjen

  1. Ia says:

    TjoHoo för bubbelbad och att du kan Gå igen! Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *