Min nya tränings väska/Kategorin, skolan

min väskaTittta min ”nya” snygge väska som jag har fåt utav min mor som hon hade när hon var ungre. Första dagen jag andvänder den, och den är supper bra. Ett band rint sig och två hantag run den, jag håller i hantagen, ett stort fak så nu behöver jag inte knöka ner min skor, igår bara var det så stor plats så jag trode nästan jag hade glömt något. Ett fack där frame och vi sidan, där vi  sidan la jag mina duch saker och deo! Jag är ritigt nöjd och jag önskade mig en son också! Snyggt med rött!

Snygg va?!

Bookmark the permalink.

One Response to Min nya tränings väska/Kategorin, skolan

  1. sisko says:

    Det var tur att din mamma har inte slängt väskan! Den är jättefin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *