Mitt nya rum nr 2 hos pappa

rumNu har vi gjort iordnig mitt rum, bara sådär för mamma ska hämmta mig för vi ska titta på Marko när han springer. Då fick jag välja rum eller spela Yatzy…. Det gick väldigt fort  att välja sig. Vi plockade ut allt först. För att pappa fråga mig  det i veckan för  mitt lilla natursbord sitter ju fast i väggen och mina hyllor, men det gick och skruva bort min natursbord. Inte hyllorna men det blev rätt snyggt, och nu kommer jag åt dem också. Naktelen med att ha sängen och skrivbordet är att  det inte är nästan jag inte kommer förbi men det gick bra när man  flyttar in  stolen. Den  andra nakddelen är att när man kommer in  synst de sladddar  också, de gjorde det intte men jag funderar  på att sätta något för, eller köpa något rakt skrivbord, vad tycker du?  Tack Jenny o pappa!:) Nya gardiner också,  ser du?;)

Bookmark the permalink.

One Response to Mitt nya rum nr 2 hos pappa

  1. Daniel says:

    Kul att du blev så nöjd Alice. Kul också att du sov ända till halv nio på morgonen idag, söndag, fastän du gick och la dig före kl tio igår kväll. Det är ett bra betyg på att sängen står rätt placerad nu. Puss! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *