Mor & dotter tid

Idag har jag och mamma varit i stan och haft lite mor och dotternys. Vi gick och tittade i Palatshuset där nya H&M har öpant. Det var just och fräsch tyckte jag. Vi provade lite kläder, men köpte inget. Sen gick vi till Gina och jag köpte ett par mjukisbyxor som är dresiga att jag kan ha de i skolan till någon snygg topp, jag älska att ha sköna kläder i skolan, fast man ska ändå se dressad ut tycker jag. Sen köpte jag några nya coola par hårtofsar på Glitter. Sen gick vi och åt en jättegod lunch på Springroils. Efter det gick vi till Kicks, men vi hittade inte så mycket där, så vi åkte och handlade mat innan vi åkte hem. Nu är det lördagsmys med familjen.

Hoppas att ni har en bra helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *