Ny termin /Kategorin, skolan

Ja,ha, snart är den här veckan slut också, vad det går fort fast ändå långsamt, som t.e.x att det känns som att jullovet är jättelångt borta men för en vecka sen så hade jag jullov exakt idag. Så måndag, tisdag och idag var dem första dagarna i skolan på 2015 :). I morse älskade jag verkligen inte att klockan ringde. Marko kom in till mig och sa att jag kunde sova i 20min till, vad gött tänkte jag och somnade, sen ringde klockan, då kände jag att det bara har gått fem minuter, men det hade ju det inte, så jag stapplade mig upp. Helst ville jag bara krypa ner under det varma goa sköna täcket och kudden i min stora säng och sova till halv nio, de du! :).

Hur har det gått för er att komma tillbaka, b.l.a att gå upp? :)

I tisdags så började jag med träslöjd i en ny slöjdsal på den nya skolan, det var roligt vi har fått en lärare med typiskt slöjd namn Stig. :) En lite äldre farbror. Salen var mycket större än den på Sandaredskolan. Stig är jätterolig. Men vi fick bara jobba i 20min för i 60min skrev vi upp alla säkerhetssaker som han sa, det var ju bra, men lite långtråkigt. Sen började vi med att skriva våra initialer på ett papper, för sen ska vi bränna det på en träbit, lite roliga krusiduller. Vi ska sen göra en ”klumpeduns” som han kallade det, alltså en stor tärning :) sen ska vi göra en ”godmorgon” som han kallar också det, det är en frukostbricka med ben som man kan vika ut och in, som man kan ha när man fyller år på sängen, den ser jag mest framemot att göra :)

Det är sista terminen i 6:an, vårterminen har börjat nu! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *