Påskdagen ”Min dag”

Juldagen och påskdagen vad mycket ”dagar efter” det är just nu. Men iförrgår var det påskdagen och då fick jag äran att bestämma vad vi skulle göra, så jag satt och planerade igår. Jag kom fram till att vi skulle gå på Naturhistoriska museumet i Göteborg, och sen äta lunch.

Där har jag aldrig varit så det var spännande att åka dit. Först var vi och tittade på däggdjuren, det är ju riktiga pälsar alltså inte konstgjorda, och i riktig storlek då, det tyckte jag var fräckt. Men som sagt när vi kom uppför trappan där till däggdjuren så såg man först en giraff som stod precis framför oss. Sen när jag började tittade runt så var det massor av coola djur, jag blev helt förvånad, ”wow” sa jag. Det var jättecoolt att gå runt där och se alla små som stora djur. Sen stod det en jättestor elefant mitt i det hela, i riktig storlek den med, gud vad stor den var.

Sen gick vi vidare till småfåglarna och de stora fåglarna. Det var en hel korridor med bara fåglar. Från små fåglar till en uggla, jag trodde inte att det fanns så mycket fåglar här i världen. Efter det gick vi till något jättefräckt, djur i havet. Världens största däggdjur, blåvalen. De visa deras käkben, de var stora jättestora. Det fanns isbjörnar där också, det var coolt. Det sista vi tittade på var massor av småkryp och snäckor.

Efter Naturhistoriska gick vi till en mysig resturang i regnet, och åt en stor lunch. Jag åt KÄNGURU:D, det lät spännande tyckte jag. Det har jag inte ätit någon gång tidigare. Det var inte så inponerande som jag trodde att det skulle vara, men det smakade ändå gott. Det smakade som en oxfilé ungefär, till det fick jag jättegod pommes frittes. Sen blev det dags för efterrätt, den var supergod. Det var glass med varm kolasås, bär, någon god chokladkaka och brända mandlar, ja ni hör vad gott det var. ;)

Sen åkte vi hem och hade en chillkväll, och jag fick leta ägg hos pappa också, och jag hittade mitt påskägg till slut, det var ett svårt gömställe, jippi! :)

image

image

 

 

 

image

image

image

image

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *