Politik – vem vinner valet?

Detta val…detta val…jag vaknade igår morse och var så spänd för att veta vem som vunnit, men jag kunde inte få något svar på det nej. Att det är så jämt och att de inte kan utse några partier som ska regera i Sverige, det är läskigt och spännande på samma gång. Jag trodde liksom att vi skulle få reda på idag om vem som ska styra detta land, men då hade jag fel. Det ska bli så spännande att se vilka som vinner och vilka som ska styra vårt land, spännande och läskigt. Som jag fattar det som så ska vi få reda på det i veckan. Men det som är så läskigt är att det är så oerhört jämt mellan partierna! Jag är inte så insatt som ni märker! Men jag vet vad som händer iallafall, men inte mer än så! :)

Jag är inte så intresserad av politik tyvärr men detta året har jag tyckt det varit ganska kul att kolla på debatter och när olika partier debatterar om olika saker i tv. Det var också mycket intressant med debattboxningen som jag berättade att vi var på med skolan förra torsdagen! Det har ju inte heller gått att missa partierna och valet 2018 precis, eftersom att man hör och ser det överallt. På TV var det debatter och om valet typ hela tiden och jag såg skyltar längst vägarna vart man än åkte och i samhällena, så det var inte svårt att missa!

Nu efter valet idag, har de sänt om det hela dagen i TV4 såg jag och även på andra kanaler säker!

Ja det blir spännande vilka som vinner detta val!

Vad tror ni?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *