Q/A /Kategorin, mitt handikapp

 Frågor / Svar

         Vad är det ALLRA värsta med ditt handikapp

      Oj, det var en svår fråga, det allra värsta det finns mycket som är bra och mindre bra med CP. Men det värsta

är nog att folk tittar på mig när jag åker rullstol eller har på mig mina ortoser. Vissa gör inte det men när typ folk på stan får syn på mig så tittar de alltid neråt även om jag inte åker rullstol eller gör det, och de har svårt att slita sig. Då tänker jag ”vissa andra människor är olika, vad är det med de”, och sen när de har slitit sig, så tänker de ” oj, jag kanske inte skulle kolla ”. En sak till är när någon frågar mig en sak också vill jag det så mycket fast jag kan inte för jag har min CP-skada. Det är lite jobbigt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *