Rida med Karamel!

häst 2häst 3Igår var jag och red med mina kusiner var jättekul. De äger en hast nu som heter Karamel jättesöt, så Emma och Matilda åker ditt varje dag och matar, mockar, rider, borstar. Jag fick gå med det och  hämta han i hagen med godis. Sen fick jag följa med Emma och borsta henne. Emma tar hand om henne mest. I hagen har hon sånt nät på sig så hon inte ska få flugor i ögonen. Jag fattar inte hur Emma vågar putta in en häst för hon höll på och gå ut för hon kände sig ensam.När jag hade ridit klart gick vi in i stallet hon var alldeles rinit och röd runt ögon, så  Emma och Matilda tyckte synd om henne. Emma skulle ta ögondroppar men de gillade hon inte, Matilda tog fram något svart som hon älskar så det gick bra, det luktade lakris. Hon gillade inte att få på sig detta nätet när hon skulle in i hagen igen. Jag red två gånger jag värmde upp hon så Emma och Matilda kunde vissa oss sen. Bra för min balans,häst det var lite läskigt första gången, så det var kul, jättesnäll och go!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Rida med Karamel!

  1. Lovisa says:

    så kul,visst är det mysigt med hästar,och bra för balansen// kram på dig!!

  2. sisko says:

    duktig tjej, jag skulle inte våga …/ kramar

  3. Alice says:

    Jättemysigt //Lovisa Jo det tror jag….//Sisko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *