Skolan: Elevens val

Igår och idag har vi Elvenens val så i måndags var en vanlig skoldag för vi är ledig på torsdag och fredag, skönt. Jag valde läsmys för jag har en jättetjock och bra bok som jag vill komma fram i. Men jag blev själv med att läsa, igen annan har valt det på hela skolan förutom jag. Jonas sa att det har aldrig hänt innan, men jag ville ha läsmys ändå. Så jag sitter i ett rum jag brukar sitta i, i en sova och läser. Och igår kom Kiki och tittade till mig en gång i timmen och fikade ibland. Så idag ska jag göra samma sak igen :). Det bästa är att man får ta lunch när man vill och hur länge. På tisdagar har jag bad det sista, men eftersom att jag hade bara läsmys ensam så kunde jag bada ändå, det var jätteskönt, lite avbrytning i läsningen också.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *