Skolan: Första veckan gjord

Nu har jag gjort en vecka i skolan, det känns skönt att man har lite rutiner igen. Första veckan har känts jättebra. Vi har kvar våra lärare, så det är skönt. Det är bara några som vi har nya utav. Vi har samma klass och klassrum, så det känns inte så annorlunda om man jämför med sjuan, förutom att vi har vårt nya schema då. Nästa vecka vet man lite mer om schemat för då är inte allting helt nytt som det var i veckan, så det är lite skönt.

På måndagar har jag börjar med att jag tar Elon ner till skolan, det är sån frihet. Plus att jag har håltimma på morgonen så jag får sovmorgon, så skönt. Jag tycker det var lyxigt med håltimma direkt på måndag morgon direkt efter helgen, för då får man vila lite extra innan en ny vecka börjar ;). Inget nytt under solen mer tror jag inte.. :)

Äntligen lite fredagskänsla igen när man kom hem efter skolan i fredags. För att fira att jag har gjort min första vecka i skolan, så åt vi kräftor till middag, det var så gott.

FullSizeRender

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *