Skolan: Mycket läxor – planera

Den här veckan har varit mycket i skolan. Det är därför jag inte har bloggat på en vecka. Vi har redan haft tre fyra läxor denna veckan och det är i början av åttan. Lärarna säger till och med att ”vänta bara, det kommer mer, det är bara i början av åttan”. Jag har suttit i ungefär två timmar från det jag har kommit hem och pluggat, men det är så skönt när det är klart. Jag vill sätta mig och plugga direkt när jag kommer hem och sen är det klart för den dagen, lika bra att ha gjort det. Någon gång i veckan har jag suttit fram till åtta med plugget, men jag gillar inte det för då får jag ingen privat tid att göra vad jag vill på, t.ex titta på Idol med min familj på kvällen, då är det inte långt tid tills jag ska gå och lägga mig, och det gillar jag inte. Jag vill liksom ha kväll. Men som tur var hände det typ bara en gång denna veckan.

Förra helgen och nu denna helgen har jag suttit och pluggat på dagarna, och det är så tråkigt. Men jag försöker tänka att om jag inte gör det nu så måste jag göra det sen, och jag gillar inte att skjuta upp på saker som sagt. Vi får våra läxor på olika dagar beroende på vilken lektion vi har. Men då är det lite svårt att hålla koll på vilka dagar de olika läxorna är till eftersom att de inte är till samma dagar. Det jag skulle komma är att jag skriver upp alla läxor jag har och vilka dagar de är till på hemskärmen på min dator, så jag bara kan öppna datorn och kolla vilka läxor jag har i veckan, jättebra är det. Ett tips om ni har mycket att göra, planera är bra. Så har man koll på alla sina läxor. :)

Så här kan en vecka t.ex se ut. Och om det är något jag måste koma ihåg, exempel om vi har något prov eller något annan så skriver jag det under ”Kom ihåg”.

FullSizeRender

Bookmark the permalink.

One Response to Skolan: Mycket läxor – planera

  1. Annika Adelborg says:

    Hej! Bra jobbat med planeringen av skolarbetet, så duktig du är ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *