Som En Ny Permobil

Min lediga fredag gick väldigt fort i fredags, det känns som att denna helgen har gått otroligt fort. Men sommaren är tillbaka, det blev sommar i september istället och det är ju ändå härligt. I fredags skulle jag på ett besök nere i stan klockan 11:00. Först hade jag bokat taxi men eftersom att det skulle bli sommar tydligen så ville jag susa ner med Elof istället. Dessutom tycker jag att det är skönt att inte vara beroende av en taxi. Jag tänkte dessutom ta en sväng på stan efter besöket och kanske unna mig en lunch på stan i det vackra vädret. Men, anledningen till varför jag var osäker på om jag skulle avboka taxin var för att jag var osäker på om jag skulle kunna ta mig in ditt med Elof. Jag har varit där innan men aldrig reflekterat över tillgängligheten, men det var så anpassat och bra så jag blev så glad, det gick supersmidigt.

Efter besöket blev det en dagens lunch på en uteservering. Jag minns tyvärr inte vad restaurangen hette men den ligger vid Viskan och har en jättestor och mysig uteservering. Där satt jag och njöt av en god lax med potatis! :-)

På kvällen satt jag ute, typ tredje gången för i år jag kan sitte ute på min altan, bedrövligt! Men mysigt att äntligen kunna sitta där ute igen. Det har ju inte blivit så mycket av den varan i sommar tyvärr…

Lunchdejt med Elof! ;)

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg skulle min kollega från jobbet, Helen komma till mig som igår (lördags). Jag såg verkligen fram emot det då det inte blev något förr föra helgen men framför allt för att hon är så rolig och mysig att hänga med. Hon hade lovat mig att hjälpa mig att rengöra Elof (min Permobil), jag vet inte hur längesedan det var sist han fick en dusch, och det behövdes verkligen nu, för oj vad smutsig den var. Så det var verkligen snällt att hon ville hjälpa mig med det, då jag inte klarar av det själv. Hon kom till mig vid 12 tiden också körde vi ut Elof på min altan också började hon skrubba den, jag satt i soffan och titta på, bra fördelning! :) Det var ju så underbart väder även igår, så det var mycket härligt då vi hängde på min altan hela dagen. Sen blev det fika, jag hade köpt varsin kanelbulle och lite senare blev det pizza med pesto och mozzarella ute på altanen, det var inte dumt.

Hon har inte varit hos mig innan och vi har inte direkt hängt på det sättet förutom att vi har haft skitskoj på jobbet. Men ändå känner vi oss så trygga med varann, vi pratar om allt möjligt och vi chillade i soffan hela dagen i våra mysisar, så härligt och mysigt, så enkelt liksom. Jag var dessutom jättetrött igår, men det var underbart med lite sällskap, det behövde jag. Vi har så himla roligt ihop också.

Elof blev jättefin, som ny verkligen, så jag är jättetacksam för det. Hon kollade även på min sänglampa som har varit sönder nu sen i november förra året, ops! :-) Så hon ska fixa den åt mig och lämna tillbaka den imorgon för hon vet nu var felet är, så det är jättesnällt. Jag blev så glad för den är så mysig att tända på kvällarna och nu vill jag verkligen göra det när hösten är här. Det är lite mörkt vid sängen nu jämfört med i somras! :) Så jag är taggad på att få tillbaka min lampa, välfungerande förhoppningsvis imorgon! :)

En mycket härlig lördag med fina Helen helt enkelt! <3

Bookmark the permalink.

2 Responses to Som En Ny Permobil

 1. WOOOOOW!! Som ny!! 😃🙌
  Jag är så glad att du har det så bra på jobbet. Vilken gullig kollega!

  Har du en tillsvidareanställning där nu?

  Kramar från Anneli

  • Helen says:

   Tack själv allra finaste Alice ♥️ Glöm nu inte kontakta hab så du får nya däck och ny box inför vintern. Ses imorgon. Lampan är lagad med nysladd & knapp. 😊 Vi ses imorgon bitti ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *