Sommarlov!

Sommarlov! Wohooo! Jag har slutat 8:an, det känns helt sjukt! Dagen började med att vi rensa ut vårt klassrum med bord och stolar. Sen gick vi en promenad med klassen mot terrängbanan där det var lite aktiviteter på vägen. Sen gick vi till Sandevi och tittade på när klasserna spelade brännbolL. Jag satt vid DJ bordet med Kevin och lyssnade på musik. Sen fick man göra vad man ville i två timmar, det grillades hamburgare på skolgården så jag tog lite lunch. Sen chillade jag och bytte om till mina avslutningskläder. Efter två timmar samlades vi i klassrummet och spelade lite musik och förfestade lite! :)

Sen gick vi till aulan och hade sommaravslutning, och sen var det sommarlov! Innan jag tog taxin hem, var det betygsutdelning. När jag kom hem mötte mormor och mamma mig så hade vi lite mys innan mormor körde mig till pappa, för Ia och Jon som vart i Indien hälsade på oss i torsdags. Vi hade perfekt väder, perfekt på min avslutningsdag och när vi fick gäster. När de kom tog vi lite förrätt och sen kunde vi sitta ute och äta huvudrätten som var revben och tillbehör, det var supergott. Sen åt vi en god cheesecake till efterrätt. När Lancelot och Hamilton gick och la sig satt vi fortfarande ute och hade lite snacks och bara myste. Jag blev nedgöttad i en god filt, så jag frös inte. Vi satt ute ända till halv ett, det var superhärligt. Riktig sommarkväll och det var jättemysig kväll att fira med Ia och Jon. Jag fick mysiga shorts av Ia från Indien och jättefina örhängen av pappa och Jenny i avslutningspresent. (Shortsen ligger på Fashion)

De sov över så idag åt vi frukost tillsammans och sen vid lunch kom mamma och hämtade mig och vi var med Elliot hela eftermiddagen, för Elliot var lite trött idag så han fick stanna hemma från förskolan. På kvällen åkte vi och köpte pizza för att fira mitt sommarlov, det var så gott. Jag fick en jättefin avslutningspresent av mamma och Marko också.

SOMMARLOV! :D

Avslutningspresent av mamma och Marko. So cute! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *