Träning & lunchbesök

Idag hade jag planerat att gå upp och träna på gymmet innan frukost, och sen äta en lång och härlig frukost, det tycker jag är så gött! Så jag sov ända tills jag vaknade, vilket var skönt, sen åkte jag ut i regnet. Jag var på gymmet klockan nio, men jag hade kollat på fel öppningstid så det var stängt, det öppnade inte förrän tio, så då blev jag lite besviken. Jag som hade sett fram emot att träna direkt på morgonen, men nu vet jag det till nästa gång som jag är här på helgen. Så jag åkte tillbaka hem i regnet, men jag fick äta min långa goda frukost när jag kom hem, det var nice. En personal satt med mig och åt och vi hade det jättetrevligt, nyhetsmorgon var på i bakgrunden – så idag hade jag en mysmorgon, åt frukost länge. Sen åkte jag till gymmet och gjorde ett nytt försök, och då fick jag tränat lite, det var gött. Sen sms:ade pappa mig och frågade om vi kunde ta en lunch tillsammans för de skulle åka hem från Göteborg, så de svängde förbi mig. Han och Jenny kom in i mitt rum först, killarna sov i bilen. Vi snackade lite i mitt rum och sen åkte vi till en resturang i Angered som vi inte testat någon gång, det var gött! Efter det skjutsade de hem mig och de åkte hem. Det var jättemysigt att träffa de, och speciellt pappa på farsdag!

Nu ska jag bara chilla, sen blir det pizza på Storås ikväll, mums. Imorgon har jag sovmorgon wohoo, det är anhörigdag imorgon där vi har massor utav möten hela dagen, mamma kommer och följer med på den dagen. Det blir en spännande dag – få se hur det går för mig i skolan! :) Det börjar klockan tio så jag fick sovmorgon vilket är så skönt efter helgen, önskar att jag alltid hade det!

Det är så mysigt här på helgerna, det är så lungt. Man får sova ut hur länge man vill. Jag tar en lång frukost, man chillar och gör lite vad man vill. Man umgås med personalen och med de som bor här!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *