Välkommen till mina flikar

Alice och fjärilenVälkommen till ”Alice Livsblogg flikar” Det finns fem stycken nya flikar + ”Hem” och ”om mig” men dem vet ju du redan om. Första fliken är ”mitt liv” (Ett inlägg) där skriver jag om allt till himmel och jord om mig. Andra fliken är ”Mina aktervitter” där står det om vad jag hittar på som är socialt, där har jag inte skrivit något än, men kommer att göra. Tredje fliken är ”Mina sagor” där kommer jag inte lägga in sagor jag har skrivit, utan mer tips och skriv gärna om du har några sagor du vill att jag ska skriva om (ett inlägg). Fjärde fliken är ” Alice kommentarer” där lägger jag upp mina roliga kommentarer som jag slänger ur mig ibland (Tre inlägg). Så nu har jag berättat lite om mina flikar. På vissa har jag inte lagt upp något men gå gärna in  och kolla när du är inte på min blogg även de som jag har lagt upp något på, ps om du vill skriv komentar.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Välkommen till mina flikar

  1. Mari says:

    Perfekt Alice! Pedagogiskt och tydligt :) Kram

  2. Annika Adelborg says:

    Tack för fin info om flikarna, inte alltid lätt för oss gamlingar att veta hur man surfar runt!
    Härligt att få se dig en stund i lördags! Ha en riktigt bra skolvecka v.51;)
    Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *