Vi är hos Einar

einarIdag var vi hos Hille , Anders, Einar och Jonas fast nhan kom lagom  till fikat. Vi släppte av Marko så gick han till Hille från halva väggen, så vi fick vänta på han. Sen fickade vi. Jag och Einar tittade på kort och bussade. Han satt i mitt  knä både på stolen och på golvet, på golvet satt vi jätte söt. Han spottade på mig när jag filmade. Då satt jag på min stol! Han är nog kär i mig, för han pussa mig!:) Han är  rolig, bussig, kramgo och mysig. Sen när vi skulle gå kom Einars mormor och morfar så skulle de grilla ikväll. Mamma kände de lite för de bor i Länghem så de bodde grannar innan. De pratade, jag var gör hungrig så jag fick en macka. Nu har vi ätit pitzza, det var gått!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *