Vi på Skarasommarand

imageimage

Igår var vi på skarasommarland med grannarna. Det var mysigt! Vi spritade på oss lite så jag och pappa åkte lite och hela familjen åt tillsammans, för de andra hade man med sig. Pappa fick ”pannik” när vi åkte! Sen det nästsista badade vi i vattenlandet. Med alla barnen. Solade och badade. Sen gick jag pappa & Jenny till hjulen, inget yees tjänvinst på toblerone! Andra gången i mitt liv, och det fans små också men jag fick tjänvinst! Vi har kvar Daimen också! Mamma bara ta inte hit den! Det var gör mysigt! Jag och Jenny vaskade guld också!image

Bookmark the permalink.

2 Responses to Vi på Skarasommarand

  1. Annika Adelborg says:

    Wow!!
    Hur gör du? Andra stjärnvinsten på några veckor.Kom hit med den! Hur sugna blev vi! Grattis Brallan du äger!

  2. Mari says:

    Din tur verkar ha vänt om du lyckas få stjärnvinst så ofta. Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *