1 maj

I måndags gjorde jag något helt annat än att demonstrera! :D Mamma hämtade mig för vi skulle på kosläpp ute i Hökerum. Jag har aldrig varit på ett kosläpp förut, men jag har velat det. Det var så mycket folk. Det fanns lite saker man kunde göra och titta på där medans man väntade på kosläppet, till exempel köpa bullar som vi gjorde och gå in och titta på kosorna innan de skulle få komma ut, det luktade inte gott där inne kan jag säga. Sen satte vi oss i en hage innan kossorna skulle ut, vi såg jättebra där. De sprang och hoppade när de kom ut, men inte lika mycket som jag trodde det skulle vara. Men det var ändå mysigt att vara ute på landet och se det, jag älskar ju landet!

Pappa, Jenny, Lancen och Hamilton fick vår ide och åkte dit också, men vi såg inte de. Sen åkte vi hem. Vilken härligt väder det var när vi kom hem. Jag hoppade studsmatta och läste i min bok och bara myste. Det var väldigt varm, riktig sommarvärme, varmaste dagen tror jag i år. Jag var i t-shirt bara…prämiär! Jag hoppade typ tre timmar den eftermiddagen sammanlagt, jättehärligt var det, verkligen vår, passande på första maj. Sen premiär grillade vi gott kött, jag hoppade då med. Jag fick sån sommarkänsla av hoppandet, solen, värmen och grillen. Det var underbart. Kändes som jag hade sommarlov. Det köttet var jättegot, de smakade sommar! Sen efter maten stack jag ut igen med Elon och tog en kvällspromenad i kvällssolen i bara tröja för mig själv, det var underbart!

Underbar dag verkligen! Hoppas att ni njöt i solen också!

Studs studs!

Kvällspromenad med Elon! Lufta mina tankar lite! :)

Kosläpp

Vi på kosläpp! :D

Traktorer på kosläppet. Så stora!

Där sprang de ut…

Lancen vid korna. :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *