Onsdag 1 Maj

MajIdag är det den stora dagen mit i veckan, månaden Maj, 1 Maj och det är bara 5,1grader ute. Igår var vi hos Sisko med Kerrtu och vi åt tårta-smörgostårta, mums.  Vi kom hem typ 21:00, då gick jag inte och la mig fören kl: 22:00. Idag vvaknade jag efter mamma och Marko. Nu får vi vända blad i almenakan till mig. Min bild är när de är min födelsedag i husvangnen på en måndag-vi skulle var där en vecka-vi kom ditt på söndagen. Allt jag har skrivit  var jättemysigt! Sönt och vara ledig idag mitt i veckan, så har/hade man bara måna,tisdag sen onsdag, torsdag, fredag och ledigt igen!:)

Bookmark the permalink.

One Response to Onsdag 1 Maj

  1. sisko says:

    tack för besöket och hoppas vi ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *