Hjälp jag har blivit stor!!! /Kategorin, Mitt handikapp

Nytt handtag

Nytt handtag

Idag åkte jag hem själv med skol taxi. De var spännade och roligt ssamtidigt, hela dagen längtade jag till kl: 15:00 där jag skulle åka hem. Jag kom typp till fritte 2 och sen gick jag och ”fika” halv tre. Sen kl: 14:45 gick jag och tog på mig med alla min väskor så satt jag där på bänken, jag var för ivrrig så jag fick vänta lite. Sen kom en taxi buss in på gården och en gubbe klev in och hämta mig. De var inga barn i bussen så jag fick sitta fram, han fråga mig saker och jag svarade på frågorna fast jag var tyst. När vi kom hem till mig fick jag mina väskor och han stog och vänta till jaag hade knappat in kården. Jag gick in och gorde en gulle-byta över stole, men lungn de gick fint!:) Fick bara lite spänningshuvudvärk igen!:) Men jag ringde min mor, och jag ville inte ta med mina väskor upp så att sen när jjag kom upp rinde jag min mor och min mormor. Dom hade satt upp en stång på gårdagen så jag inte skulle krypa upp-men jag såg ens inte den så när jag ringde mamma sa jag de och hon skrattade-jag gick och tittade occh sa till mamma att den var snygg när jag hade henne telefon!:)

Bookmark the permalink.

3 Responses to Hjälp jag har blivit stor!!! /Kategorin, Mitt handikapp

  1. Daniel says:

    Bra jobbat min dotter! Måste kännas härligt att bli mer och mer självständig. Det är du verkligen värd! :-)

  2. Alice says:

    Ja, värkligen dad:):):)

  3. Mari says:

    Häftigt! Nu kan du göra massa knäppa saker hemma utan att nån får veta ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *