Familjen firrar mormor

SAMSUNGI går  sså skulle mamma låna mig från pappa för vi skulle ha överaskning för mormor som  fyller 65 år. Hon visste inte detta. Så vi kom med en stor buss till mrmor och överaskade henne,  hon blev glad. Vi åkte buss till ett gammalt hotell från medeltiden. Mormor visste inte något  ting. De var nog bara vi där och två  par till. Vi stannade på väggen för vi hade lite mat med oss. När vi kom  ditt tog vi en dricka och  sen gick vi ut för att titta på miljön. Innan middagen satt vi på övervåningen vid våra rum och körde hänga gubbe, för vi ska sitta där vid ett långt bord med en eld ensáma i kälan. Sen gick vi ditt och vi fick tre rätters. Han manne bärettade lite också. Efter matten tog vi upp paketerna jag gav mormor mitt uppsattningsbrev och satt jämte henne. Peppe och morfar satt jämte henne. Peppe as garva när mormor läste de, händerna i pannan.  Mormor började lippa rredan. Sen när Emma och Matilda gick och la sig då håll jag låda i två timnar. Alla gapp  flamsa hella tiden åt allt jag sa. När mormor gick då Skrattade Mikan och Peppe så att Mickan föll ner i Peppes knä och  slog i bordet   typ hella kvällen. De blev typ inte bara två sarvetter för mormor nej nej, de var sarvätter över allt.  Marko siknade och annvände sarvätt. Sen två gånger på kvällen blev de tyst och då började Mikan ´skratta då hängde alla på.  Hon var värst! Jag kan bäretta två saker fast de var 10000 saker, ok: att vet ni va vad jag tänker på när jag säger mofa, som jag sa när jag var liten, mostafa! och alla börja skrata som de kiknade! På rasten mitt i väggennär vi var på vägg dit, pratade jag om min elrullstol också sa jag morfar kan  ju köpa en sån så kan vi gå ut och gå en lång promanad till samans, alla börja gapp skratta!

Bookmark the permalink.

One Response to Familjen firrar mormor

  1. Mari says:

    Haha, låter som om ni hade väldans roligt! Tänkte du bli komiker Alice? ;)

    Hälsa grattis till Eva!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *